Nordiska Mästerskapen för CB66 – Båstad oktober 2013

cb66nordiskamästae2013
I mitten vinnarna Michael Casparij, Simon Mörup-Petersen och Ulrik Andreasen. Till vänster tvåan Julia Wännerdahl, Tomas Hellström och Kim Kallonen. Till höger trean Jonas Kjellberg, Johannes Lind-Widestam och Janne Drotz.

Så nära, Julia. Efter 2 seglingar hade Julia Wännerdahl en till synes klar guldvittring. Efter en etta och en tvåa såg det lovande ut för Julia, Tomas och Kim. På andra plats efter 2 seglingar låg DEN164 med 6 poäng. Från åskådarplats såg det ut som att Julia kom iväg lite sent i tredje racet. I alla fall noterade hon en femte plats och DEN164 fick en spik. Därmed gick guldet till Danmark i Nordiska Mästerskapen för CB66 2013. Grattis till guldet Michael Casparij, Simon Mörup-Petersen och Ulrik Andreasen från Hellerup.

10098152723_a196d1b9fc_c
Jag har sagt det förr: CB66 är en lyckad båtkonstruktion, särskilt när det blåser.

Comments are closed.