Nordiska Mästare Express 2013

expressnyborg2013champagne
SWE2010 och SWE2015 åkte till Nyborg på Fyn för att delta i Nordiskt Mästerskap för Express. En klar målsättning var att de två svenska båtarna skulle bli etta och tvåa eller tvåa och etta (beroende på vilken båt man satt i). Förväntningarna var så höga att SWE2010 medförde en flaska champagne som skulle avnjutas av en av båtarnas besättningar, beroende på vem som vann. SWE2010 förlorade ett fall och fick segla med en nödlösning vilket inte var snabbt. På så sätt fick SWE2015 det lite enklare och blev nordiska mästare. Här ser vi skepparen Stefan Falkenberg till höger och besättningsman Kjell Fredriksen till vänster, förväntansfullt tittande på den ädla drycken.

expressnyborg2013nordiskamästare
SWE2015 visar de Nordiska Guldmedaljerna, fr v Thomas Ottosson, Peter Lind, Kjell Fredriksen och Stefan Falkenberg.

expressnyborg2013vinnare

Comments are closed.