Prisutdelningen Nordiska Mästerskapen CB66


I mitten Nordiska Mästarna team “Premator Pure Orange”, till vänster tvåan team “Åmål”, till höger trean team “Quantum Gill”.


Närbild på Nordiska Mästarna. Fr v Carl P Sylvan, Peter Forslund och Håkan Abenius.


Såhär tät var det några meter från mål i sista och avgörande seglingen. Närmast kameran vinnarna Sylvan. Genom fönstret skymtar trean Nyholm. Från CB66-förbundets hemsida: “Inför 3:e och sista seglingen var det 3 besättningar som kunde ta hem segern. De var Carl P Sylvan, Anders Nyholm och Tomas Skålén. Det var också dessa 3 besättningar som låg i topp under hela det sista racet. Carl P Sylvan lyckades knipa segern med någon båtlängd. Fajten om 2:a och 3:e platsen blev desto hårdare och det blev Skålén som drog det kortaste strået och gick i mål endast 1 meter bakom Nyholm.
Detta innebar att Skålén och Sylvan hamnade på exakt samma poäng med då gick segern till Sylvan tack vare att han hade 2 första platser. Skålén blir 2:a endast en poäng före Anders Nyholm.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *