Mästarnas Mästare – för andra gången

Niklas Edlers vinnarrecept i Mästarnas Mästare: Kom först iväg i starten, behåll ledningen till mål.

Mästarnas Mästare 2008: Niklas Edler, team Laser Master, kommer först över startlinjen, och leder vid första mötet, en ledning han höll till mål.


Mästarnas Mästare 2011: Niklas Edler, Mathias Hermansson och Mikael Björndal, team Laser Master, efter rundning av första kryssmärket. Först runt märket, spinnakern uppe direkt, hinner gippa innan någon annan, får frisk luft mot nästa märke, en vindby tar tag i spinnakern direkt efter gipp, och team Laser Master får en lucka direkt. En lucka som består hela vägen mot målet. Båten med 4 i seglet seglas av team 2,4 med rorsman Stellan Berlin, ligger bra till, och kunde fått en bra placering om det inte vore för en rejäl broach (som vi kommer tillbaka till). Båten med 5 i seglet seglas av team CB66 med rorsman Carl P Sylvan, tvåa i mål.


Niklas Edler, Mästarnas Mästare för andra gången.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *